tiistai 24. maaliskuuta 2015

"Jumala on."

Rakas Lähimmäiseni, etsin puhuttavaa tämän päivän rukoushetkeen päiväkirjastani. Löysin vuodelta 2012 sanan, jonka puhuin silloin kirkkoillassa. Jaan osan siitä Sinullekin, rakas Lähimmäiseni. Otsikon sain silloin aamulla herätessäni, kun kuulin sanat: "Jumala on!"

Rakas Ystävä, tiedätkö sinä, että Jumala on? Jotkut ihmiset Hänet tyystin kieltävät ja vähät välittävät niistä puhutteluista, joilla Jumala kutsuu luomiaan ihmisiä yhteyteensä. Jos sinulla on samanlainen lapsuus kuin minulla: kukaan ei joutanut pitämään sinua sylissä ja kuulit alinomaan sanat: "Sinusta ei ole mihinkään, terästä korviasi, sillä kuulet nyt ilosanoman: "Jumala rakastaa sinua ja Jeesus rakastaa sinua!" Minä voin todistaa, että tämä ilosanoma on totta!

Jeesus tuo elämääsi Jumalan rakkauden. Hän tulee Pyhän Hengen kanssa sydämeesi asumaan. Hän ei väsy kuuntelemaan  tuskaasi. Hän viipyy kanssasi montun pohjalla ja rakastaa! Hän ottaa pois syntisi ja antaa rauhan, joka on kaikkea ynmmärrystä ylempi. Hän avaa Jumaalan Sanan, joka on lääke koko ruumiillesi, Hän välittää rukouksesi Isälle. Hän on sinulle tie, totuus ja elämä. Jeesus todistaa Sinulle, että Jumala on! Sellaista armoa ja rakkautta ei ole kenelläkään muulla. Jumala ottaa sylihoitoon, eikä kukaan voi estää sitä. Jos vielä epäilet, huuda Jeesusta elämääsi! Hänen haavainsa kautta me olemme parannetut.

Jo kasteessa tulemme Jumalan valtakunnan kansalaisiksi. Jeesus on valmistanut meille sijan Isän luokse taivaaseen. Hän on meille tie jokaiseen päivään. Hän pitää meidät totuudessa ja antaa todelllisen elämän. Kun Jeesus armahtaa, mekin opimme armahtamaan muita. Kun Isä rakastaa, mekin opimme rakastamaan lähimmäisiämme ja itseämme!

Ole ylistetty, meidän pelastajamme ja parantajamme, Kolmiyhteinen Jumalamme! Aamen.

Tänä aamuna, 24.3.2015, rakkaudella Mummi.
2 kommenttia:

orvokki kirjoitti...

Lohdullisia ja rohkaisevia sanoja jaat meille tänä aamuna. Päiväkirjasi on varmasti oikea aarreaitta, jonka ääreen saat palata muistelemaan ja ihmettelemään Jumalan hyvyyttä .Hän korjaa rikkimenneen , Hän rakastaa meidät ehjäksi ja antaa tulevaisuuden ja toivon .

"Jonk' on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa, kuin on tähti taivahalla, lintu emon siiven alla"

mummi kirjoitti...

Ralas Orvokki, muistetaan, että Jumalan sana on lääke koko meidän ruumiillrmme! Tervehtyessäni luin Raamattua aamuisin ja iltaisin; Jumalan lupauksia ja Jeesuksen rakkaita sanoja. Ei silloin tarvittu terapiaa. Jeesus itse lääkitsi ja hoiti! Turva Jumalassa on ylimaallinen turva!Mummi