sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kunnian Kuninkaan alennustie.

Rakas Lähimmäiseni, olemme heränneet palmusunnuntaihin. Alkaa Kunnian Kuninkaan alennustie. Alkaa hiljainen viikko, jolloin seuraamme kirkoissamme Vapahtajamme tietä ristille. Hoosianna, ylistys Sinulle, Kunnian Kuningas, Jeesus Kristus! Sinä olet voittaja!

Sanan aika avaa Hebrealaiskirjeen 7:24-27: "Mutta Jeesus pysyy ikuisesti, hänen pappeutensa on muuttumaton. Siksi hän pystyy nyt ja aina pelastamaan ne, jotka hänen välityksellään lähestyvät Jumalaa. Hän elää iäti rukoillakseen heidän puolestaan. Juuri tällaisen ylipapin me tarvitsimme. Hän on pyhä, viaton ja tahraton, hänet on erotettu syntisistä ja korotettu taivaita korkeammalle."

Sanan aika jatkaa rukouksella: "Herra, tänään muistelemme palmusunnuntaita, joka oli vieraanvaraisuuden juhla. Muistelemme Jeesusta, joka vieraili Martan, Marian ja Lasaruksen kodissa ja aterioi heidän kanssaan. Muistelemme Mariaa, joka voiteli Jeesuksen jalat. Muistelemme, kuinka Jeesukselle annettiin aasi, jolla Jeesus ratsasti Jerusalemiin. Jeesus sai osakseen monin tavoin ihmisten hyvyyttä. Rukoilemme, että mekin saisimme samanlaista mieltä lähimmäisiämme kohtaan ja huutaisimme sinulle: Hosianna!

Kiitos Jeesus, että Sinä elät! Kiitos, että tänäänkin hoidat rakkaudella omaa laumaasi kaikkialla maailmassa!

Tänä aamuna, 29.3.2015, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Mikä on ihanampi etuoikeus kuin saada Jeesuksen esirukous! Minusta tuntuu jopa vaikealta uskaltaa omistaa se itselleni.
Oletko itse maalannut tuon taulun? Pidän siitä kovasti!

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti, Jeesus rukoilee joka päivä meidän puolestamme. Otetaan se siunaus ilolla vastaan, mitäs pelkäämistä siinä on? Olen maalannut sen taulun joskus. Herra hoitakoon Sinuakin sylihoidolla! Mummi