lauantai 26. joulukuuta 2015

Ilon ja yhteyden juhla jatkuu!

Rakas Lähimmäiseni, tänään on Tapaninpäivä, toinen joulupäivä. päivän aihe on Kristuksen todistat. Sinä ja minä olemme Kristuksen todistajia omalta paikaltamme. Tänään saamme kiittää siitä tehtävästä. Olemme tehneet hyvän valinnan!

On suuri ilo ja etuoikeus, että mummi saa olla rakkaiden poikiensa kanssa päiväkausia! Eilen poikamme Jouni ajeli Joensuusta, toiselta puolelta Suomea, perheensä kanssa luokseni pariksi päiväksi. Aattoillan vietin Taunon perheen kanssa maalaismaisemassa. Kiitos ihanasta aattoillasta! Jari soitteli eilen omat  terveisensä Helsingistä. Kiitän Jumalaa rakkaista pojistamme ja heidän perheistään! Sydämessä he ovat rukouksessa kanssani joka päivä, mutta harvoin niin lähellä kuin jouluna! Kiitos, Isä, yhteyden juhlasta!

Tämän päivän Sanaksi valitsin Jaakko Haavion tekstin
Jes. 12: "Te saatte ilolla ammentaa vettä pelastuksen lähteestä. Ja sinä päivänä te sanotte: "Kiittäkää Herraa, julistakaa hänen nimeänsä, tehkää hänen suuret tekonsa tiettäviksi kansain keskuudessa, tunnustakaa, että hänen nimensä on korkea. Veisatkaa ylistystä Herralle, sillä jaloja töitä hän on tehnyt; tulkoot ne tunnetuiksi kaikessa maassa. Huutakaa ja riemuitkaa, Siionin asukkaat, sillä suuri on teidän keskellänne Israelin Pyhä!"

Kukaan ei voi mitata sinun hyvyyttäsi, Herra. Sinä annat meille anteeksi kaikki meidän syntimme. Sinä annat meille ilon ja rauhan uskossa. Opeta meitä myös kestämään vaikeudet ja elämäämme kohtaavat erilaiset häiriöt, sinuun turvaten miehuullisesti. Ja kun meille lahjojasi jaat, auta meitä puolestamme jakamaan lahjoja niille ihmisille, joita matkallamme kohtaamme: hyvyyttä, uskollisuutta, kärsivällisyyttä ja rakkautta, hyviä tekoja ja kaikkinaisia muita elävän uskon hedelmiä. Sinä olet ne ennakolta valmistanut, että me niissä vaeltaisimme. Auta meitä löytämään tie!

Tänä aamuna, 26.12.2015, rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: