tiistai 22. joulukuuta 2015

Lepo Herrassa.

Rakas Lähimmäiseni, tänään Sanan aika antaa meille yhden jakeen Filippiläiskirjeestä luku 4, kuudes jae: "Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon." Tämä on Jumalan lupaus, meille käyttöön annettu! Ja muistatko mitä jatkossa luvataan? Jae 7: "Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa."

"Lepo Herrassa on iankaikkinen vaan, se ruusu ei lehtiä poista, jo nuorena riennä se saavuttamaan, ei vertaista ruusua toista!" Yhtä hyvin alussa voi olla ilo, nyt haluan laulaa Sinulle levosta, jonka Jeesus antaa, kun Hän antaa rauhan sydämeen. Sydämen rauha on Jeesuksen ihmeellinen lahja!
Jumalan rauha tulee sydämeen, kun Jeesus antaa synnit anteeksi! Jumalan rauha tulee sydämeen siitä, että luotan Jumalaan! Kun olen jättänyt asiani Jumalan tietoon, tiedän, että asiani on parhaassa mahdollisessa hoidossa. Jumalan rauha tulee tiedosta, että Jumala hyväksyy minut puutteineni! Olen Hänen luomansa ihminen. Hän on halunnut minut tällaiseksi. Saan onnellisena kantaa erityispiirteeni, olen Jumalan lapsi. Hän rakastaa minua sellaisena kuin olen, Jeesuksen tähden.

Rakas Jumala, auta minua kuulemaan Jeesuksen puhetta. Auta minua pysymään Sanassasi ja muistamaan kehoituksesi: "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi kaikkesta sydämestäsi, kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi." Amen. Joulurauhaa Sinulle, rakas Lähimmäiseni!

Tänä aamuna, 22.12.2915, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siunattua jouluaikaa sinulle Mummi! Tuon filippiläiskirjeen luvun minäkin tänä aamuna luin ja tuo kyseinen jae on minulle sellainen "kestosuosikki". Tarkoitan, että sitä on tarpeen itselleni yhtenään muistutella. Ja niin totta on tuokin, mitä sitten kirjoitat tuohon jatkoksi. Ulkonaiset joulujärjestelyt tuovat joulumieltä, mutta paras joulumieli tuee sydämen rauhasta. Metsäntyttö

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, kiitos sanastasi. Saamme todella levätä, kun on rauha sydämessä ja rauha ihmisten ja jumöan kanssa! Iloista joulumieltä Sinulle ja kaikille lukijoilleni!Mummi.