lauantai 19. joulukuuta 2015

Mummi kertoo ilosanoman.


Rakas Lähimmäiseni, on suuri Jumalan lahja, saada nukkua 11 tuntia kivuitta tässä iässä! Minulle se tapahtui viime yönä. Kiitos Sinulle, Jeesus, minun parantajani! Sitten aloin rukoilla, että todellinen joulu tulisi meidän kaikkien sydämiin. Kun Jeesus on sydämessä, sydämessä on rauha. Jeesus, Rauhan Ruhtinas sovittaa meidät Jumalan ja ihmisten kanssa.

Sinun puolestasi rukoillessani, toi ilon vanha laulu: " Taivahalle syttyi juuri tähti kirkas, tähti suuri, josta viisaat Itämaan riemastuivat aikoinaan!" Jeesus sytyttää ilon! Joulu on ilon juhla! Kauneimpien joululaulujen illasta lähtien olen laulanut Pekka Simojoen säettä: "Joulu on taas, riemuitkaa nyt. Lapsi on teille tänä yönä syntynyt. Tulkoon toivo kansoille maan, pääsköön vangit vankilastaan. Uskon siemen nouskoon pintaan. Olkoon rauha loppumaton. Joulu on taas, kulkuset soi. Jossakin äiti lastaan seimeen kapaloi. Tulkoon juhla todellinen. Tulkoon Jeesus Herraksi sen. Tulkoon rakkaus ihmisrintaan, silloin joulu luonamme on."

Vielä muistan sen illan, kun Jeesus tuli sydämeeni! Jumala lähetti evankelistansa Lahjan luokseni, kun loppuunpalaneena kotiäitinä itkin onnettomuuttani linja-autossa. Lahja kertoi minulle ilosanoman Jeesuksesta. Jeesus oli läsnä. Pyhä Henki avasi ymmärrykseni; "tässä on toivoni, Jumala kutsuu minua!" Otin vastaan Lahjan rukouksen. Vanki pääsi vankilastaan! Jeesus vapautti minut vihasta, kaunasta, katkeruudesta ja itsesäälistä. Jeesus, joulun Herra, toi rauhan ja rakkauden, joka on asunut sydämessäni jo neljäkymmentä vuotta! - Oli taas ilo ja pakko kertoa!


Tänä aamuna, 19.12.2015, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: