sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulurauhaa ja -iloa!

Rakas Lähimmäiseni, nyt on aika kiitoksen! Yli kolmesataa perhettä vaasanseudulla on saanut apua joulunaikansa tarpeisiin Lähimmäisyhdistykseltä! Kiitos Jumalalle, kiitos kaikille lahjoittajille, Kiitos Karinille ja kaikille hyväntekijöille, jotka olivat tiimissä! Joulupussikeräys on hieno asia, mutta se vaatii voimia! Herra palkitkoon sydämen ilolla uurestuksenne. Jeesus antakoon oikean joulurauhan! Minä olen ollut mukana kaikkina muina vuosina Palosaarella. Nyt rukoilin kotona.

Juha Vähäsarja tuo meille tähän aamuun sanan Joh. 17:14: "Minä olen ilmoittanut heille sanasi, ja he ovat saaneet osakseen maailman vihan, koska he eivät kuulu maailmaan, niin kuin en minäkään kuulu."

Maailma rakastaa omiaan. Sen kunnia on toinen kuin Jumalan valtakunnan kunnia. Herran Jeesuksen omat saavat vihan osakseen, koska he eivät kuulu maailmaan. Jumalan omat eivät elä tämän maailman leivästä, eikä maailman rakkaus täytä heidän sydämiään. Jeesus on ilmoittanut sanansa omilleen ja se sana kehottaa heitä rakastamaan Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistään niinkuin itseään. Jumalan rakastaminen on Jeesuksen sanojen pitämistä. Joka pitää Jeesuksen sanan saa osakseen vihan. Tämän maailman ruhtinas vihaa Jeesuksen sanan pitävää ja hyökkää siksi tämän uskoa vastaan.
On hyvä muistaa, että kaikki muu tulee katoamaan, mutta Jumalan sana ei katoa. Tämän maailman valta on vain ajallista ja rajallista. Se valta murrettiin Golgatan ristillä, kun Jeesus särki kuolemallaan ja yläsnousemuksellaan käärmeen pään. Pidä kiinni Jumalan sanasta, se suojaa sekä elämäsi että sielusi ja vie sinut turvallisesti taivaaseen."

Tänä lepopäivänä, 20.12.2015, rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: