tiistai 8. joulukuuta 2015

Rukoillaan!

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla sain viestin, että Irakissa suurin kristillinen kaupunki, Quaragoshin kaupunki, on joutunut isisin valtaan ja siellä mestataan kristittyjä. Kiitetään, rakkaat ystävät, että Jeesus on läsnä siellä ja vahvistaa omiaan!  Avaa, rakas Jeesus, tappajien silmät näkemään, mitä he tekevät! Jeesus, rauhan Ruhtinas, Sinä, voit antaa vihan sijalle rakkauden. Sinä voit muuttaa kivisydämen lihasydämeksi! Kiitos, Jeesus, että Sinä olet läsnä, hoidat ja lohdutat kärsiviä! Kiitos, Jeesus, että Sinä otat pois synnit ja annat rauhan sydämeen jokaiselle, joka Sinua avuksi huutaa! Auta, Jeesus, joulun Herra!

Rukoillaan Hiljaisuuden rukouskirjan sanoilla: " Herra, sinä olet osoittanut meille kuka on lähimmäisemme. Se olet sinä, Herra. Sinä itse jouduit ryövärien käsiin Jerikon tiellä, sillä sinä olet jokaisessa ihmisessä, joka tarvitsee apua. Sinun ohitsesi me kuljemme, kun emme välitä niistä, joiden kanssa me elämme. Herra, sinä olet osoittanut meille senkin, kuinka tahdot meidän toimivan.

Sinä pysähdyit, annoit itsellesi aikaa ja jäit kuunteleemaan ihmisten hätää. Sinä huolehdit heistä ja autoit heitä uskoon ja uuteen elämänrohkeuteen. Jokainen ihminen on sinulle kallis, sillä jokaisen on Isä itse uskonut haltuusi. Sinä olit ja olet Jumalan rakkaus ihmisten keskellä. Nyt tahdot tuoda itsesi meille ehtoollisessa Ehtoollisessasi. Sinun elämästäsi tulee meidän elämämme.

Auta meitä elämään lähellä sinua, että oppisimme katselemaan sinun silmilläsi ja toimimaan tahtosi mukaan. Kun näin saamme elää lähellä sinua, sinun rakkautesi varassa, niin vahvista ja rohkaise  meitä ottamaan vastuuta, ottamaan vastaan huolta lähimmäisestä. Kiitos, että taas tänään tahdot antaa meille uutta voimaa palvelemiseen."

Tänä aamuna, 8.12.2015, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Maaria Perälä kirjoitti...

Englanninkieolisessä maailmassa sanasta samaan sama uutinen ja rukousvetoomus on uutisoitu 12.6.2015 eli aika hitaasti avunpyyntö on kantautunut meidän korviimme. Ei sillä, varmasti rukous Irakin kristittyjen puolesta on yhä tarpeen. Mutta jotain se kertoo näiden tekstiviesti-rukouspyyntöjen hitaudesta.

mummi kirjoitti...

Kiitos, Maaria! Kyllä on ollut kauhiat hetket kristityillä siella, jos piina on kestänyt näin kauan! Parempi myyöhään, kuin ei milloimkaan, meidänkin yhtyä rukoilemaan näiden kärsivien sisarten ja veljien puolesta! Herra armahda ja auta! Sydän särkyy, kun maailman julmuutta ajattelee! Mummi.