keskiviikko 23. joulukuuta 2015

"Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valkeuden."

Rakas Lähimmäiseni, joulu on jo ovella! Kun avaan ulko-oven, näen, että vesi kiiltää rapuissa ja piha on pilkkopimeä. Me vaellamme pimeässä, jos ei ole lamppua mukana tai jos eivät katulamput pala, tai jos ei Jeesus elä meidän sydämissämme.

Jesaja tiesi jo 700 vuotta ennen Jeesuksen syntymää, että ihminen haparoi pimeässä, hän pelkää kaatuvansa ja odottaa apua avuttomuuteensa. Jesaja kirjoittaa, että Jumala on lähettävä avun, oman Poikansa Jeesuksen Kristuksen, ihmisten orpouteen. Jumala haluaa ottaa kaikki luotunsa lähelleen. Hän haluaa olla jokaisen luotunsa rakastava, läheinen, Isä! Jeesus syntyi maailmaan ja eli ihmisen elämän. Hän kuoli ristillä ja nousi kuolleista. Jeesus lunasti meidät Jumalan lapsiksi! Tänään Hän kutsuu meitä!

Näin Jesaja 9: 5-6, meille ennustaa: "Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on Ihmeellinen neuvonanaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas. Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä."

Ajattele, Lähimmäiseni, Väkevä Jumala, ja koko hänen voimansa vaikuttaa meissä, Ihmeellinen neuvonantaja ohjaa meitä, kun muistamme Häneltä kysyä neuvoa. Rauhanruhtinas antaa meille rauhansa ja Iankaikkinen Isä ottaa meidät täältä luokseen Taivaan kotiin! Kiitetään Jeesusta, joulun Herraa, meidän Vapahtajaamme!

Tänä aamuna, 23.12.2015, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: