perjantai 25. joulukuuta 2015

"Taivaallinen valo"!

Rakas Lähimmäiseni, kun avasin silmäni, huone oli pilkkopimeä. Silloin kuuluu korviini sana: "Taivaallinen valo"! Totisesti, rakas Lähimmäiseni, taivaallinen valo loistaa tässä pimeässä maailmassa. Hän on Jeesus Kristus! Me kaikki saamme Hänet sydämeemme, kun häntä avuksi huudamme! Tule, Herra, Jeesus!

"Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala. Jo alussa Sana oli Jumalan luona. Kaikki syntyi sanan voimalla. Mikään, mikä on syntynyt, ei ole syntynyt ilman häntä. Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valo. Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa. Tuli mies, Jumalan lähettämä, hänen nimensä oli Johannes. Hän tuli todistajaksi, todistamaan valosta, jotta kaikki uskoisivat siihen. Ei hän ollut tuo valo, mutta valon todistaja hän oli.
Todellinen valo, joka valaisee jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan. Maailmassa hän oli. ja hänen kauttaan maailma on saanut syntynsä, mutta se ei tuntenut häntä. Hän tuli omaan maailmaansa, mutta hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden (voiman, vanhassa Raamatussa) tulla Jumalan lapsiksi, kaikille, jotka uskovat häneen. He eivät ole syntyneet verestä, eivät ruumiin halusta, eivät miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta.
Johannes todisti hänestä ja huusi: "Hän on se, josta sanoin: Minun jälkeeni tuleva kulkee minun edelläni, sillä hän on ollut ennen minua." Hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet armoa armon lisäksi." Joh. 1: 1-16.

Kiitos tästä armon sanasta, tutkitaan sitä! Mennään seurakuntaan kohtaamaan Jeesus saarnassa ja ehtoollisella! Jeesus kanssasi, rakas Lähimmäiseni!

Tänä jouluaamuna, 25.12.2015, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hi there! I just ran across your blog, it's awesome! I don't speak Finnish, so I had to use Google Translate in order to read your posts.It's so wonderful to meet a fellow believer who's so on fire for Christ and the Gospel! God bless you abundantly for your ministry, keep on sharing God's love with a world who desperately needs salvation.Your words bring hope and healing. Thank you for sharing these verses and your thoughts, they are very much appreciated! :)

Have a joyful Christmas celebration!

Blessings from Romania,

Manuela

mummi kirjoitti...

Rakas Manuela, Kiitos viestistäsi! On ilo tietää, että Sinä asut Romaniassa ja olet löytänyt Jeesuksen parhaaksi ystäväksesi! On ilo sulkea Sinu ja perheesi rukouksiini. Olet jo rukouskirjassani, että muistan koko vuoden rukoilla! Ilo Herrassa on meidän väkevyytemme! Mummi.