torstai 10. joulukuuta 2015

Rukoillaan yhdessä.

Rakas Lähimmäiseni, olen nukkunut pitkän, levollisen yön Isän hyvässä hoidossa! Kiitos levosta, Taivaallinen Isäni! Tähdet ovat syttyneet aamutaivaalle. Maa kiiltää eilisestä sateesta. Naapureiden jouluvalot kertovat siitä, että joulumieli sytyttää ilon!

Eilen iloitsin siitä, että saimme viettää rakkaiden kanssa yhdessä synttäreitä, ja siitä, että Nancy ja miehensä ripustivat töiäni näytteille Kävelykioskiin. Kiitos, Isä, että näin iäkkäänäkin saan vielä oppia uutta! Kiitos maalaamisen ilosta!

Kiitetään siitä, että Isä rauhoittaa mielemme, kun rukouksessa pyydämme varjelusta liikenteeseen. Kiireen saa unohtaa silloin kun lähtee autolla tai pyörällä pimeälle tielle. Suojelusenkeli varjeli eilen, kun auton takaa täysin musta pyöräilijä sujahti autoni edestä menemään. Joskus on aika pysähtyä ja odottaa!

Jeesus on opettanut meille rukouksen, jonka haluan kirjata tämän päivän hiljentymiseen. Isä, rauhoita sydämemme rukoilemaan Jeesuksen kanssa:
"Isä meidän, joka olet taivaissa. Pyhitetty olkoon sinun nimesi Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa. Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme. Ja anna meille meidän syntimme anteeksi, niin kuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet. Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta. Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti . Aamen.

Siinä tärkeimmät: Rukous ositetaan kaikkivaltiaalle Isälle. Hänen on kunnia ja voima ja häneltä on elämämme. Häneltä saamme jokapäiväinen leipämme, Häneltä saamme sydämen rauhan ja rauhan ihmisten keskelle. Opeta meitäkin armahtamaan! Kiitos, Isä, että Sinä pidät meistä huolen! Aamen

Tänä aamuna, 10.12.2015, rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: