torstai 17. joulukuuta 2015

Jumala vastaa rukouksiin!

Rakas Lähimmäiseni, herään kello yksi, nukuttuani neljä tuntia. Ilo siitä, että mistään ei kolota, nostaa kiitoksen Jumalan puoleen. Jumala on kuullut senkin rukoukseni, että hän on ottanut kivut pois polvistani ja nilkoistani! En tiedä, onko kivun syy ollut kolesterolilääke. Aloin voidella särkeviä niveliäni Bellavita yövoiteella, jossa on A-vitamiinia ja olen rukoillut voidellessani: "Isä ota kivut pois, suuren laupeutesi tähden." Kiitos, Isä, Sinä olet kuullut ja ottanut kivut pois!

Rakas kanssakulkijani, yhdytkö kanssani psalmiin 103? Sydämeni laulaa niin, että sen paikka on tässä aamussa! Ylistetään Daavidin kanssa:

"Kiitä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on hänen pyhää nimeänsä. Kiitä Herraa minun sieluni, äläkä unhoita, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt, hän. joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi, joka lunastaa sinun henkesi tuonelasta, ja kruunaa sinut armolla ja laupeudella, joka sinun halajamisesi tyydyttää hyvyydellään, niin että sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan. Herra tekee vanhurskauden ja hankkii oikeuden kaikille sorretuille. Hän on tehnyt Moosekselle tunnetuksi tiensä, Israelin lapsille suuret tekonsa. Laupias ja armahtavainen on Herra, pitkämielinen ja suuri armossa."

Saattaako Jumalalle kauniimmin kiitoksen antaa! Hyvä, että Daavidin sanoilla voimme ylistää ja kiittää!  Kiitos, rakas Jumala, että tänäänkin suljet meidät kaikki siunaukseesi Jeeuksen tähden! Kiitos, että Sinä kuulet kaikki rukouksemme, kun ne Sinulle osoitamme Jeesuksen nimessä. Aamen.

Tänä aamuna, 17.12.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: