torstai 3. joulukuuta 2015

"Jumala on läsnä, häntä rukoilkaamme."

Rakas Lähimmäiseni, Kiitetään Jumalaa yön varjeluksesta ja hyvästä levosta. Ennen kuin nousemme lämpmästä vuoteestamme, saamme jättää kaikki asiamme Isän tietoon Jeesuksen nimessä. Se on meidän etuoikeutemme Jumalan lapsina: " Isä, Sinä tiedät asiamme. Oman mielemme rauhoittamiseksi saamme ne tuoda Sinulle. Sinä olet turvapaikkani ja toivoni! Kiitos, että Sinä lähetät suojelusenkelit rakkaittemme ja kaikkien ihmisten turvaksi liikenteeseen. Kiitos, että olet tänään kaikessa mukana. Siinä turvassa voimme avata tiedoitusvälineen ja kuulla, missä Sinun apuasi ja siunaustasi tarvitaan oman maamme ja maailman asioissa. Kiitos, Isä, että Sinä olet todellisesti läsnä ja autat! Aamen."

Juha Vähäsarja jatkaa: "Hyvä on Herra, turvapaikka hädän päivänä, hän tuntee ne, jotka luottavat häneen." Naah.1:7.

Hätä ei ole vain silloin, kun ahdistus on läsnä ja sen voi omin silmin ja aistein todeta.
Hädän päivä oli einen, tänään ja huomenna. Sillä perkele kulkee ympärillä kuin kiljuva leijona saadakseen saaliiksi sielumme. Herra Jeesus on kuitenkin turvapaikkamme jokaisena päivänä ja hän tuntee meidät kaikki. Tunteminen ei tarkoita vain tuntemista ulkoisesti, vaan sitä, että Herramme sitoutuu meidän hätäämme, pitää elämämme tilanteen hallinnassa ja tuo avun juuri oikeaan aikaan. Jeesus on lähellä niitä, jotka luottavat elämänsä hänen käsiinsä."

En lukenut Juhan tekstiä, ennen aamurukousta. Näin Jumala johdattaa, Hän vahvistaa rukouksemme. Jumala pitää omistaan huolen. Siitä saamme kiittää tänäänkin! Ole siunattu, rakas lähimmäiseni! Yritän laittaa yhden harjoitelmani iloksesi.

Tänä aamuna, 3.12.2015, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: