sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Jumala on rakkaus.

Rakas Lähimmäiseni, Sinä, joka asut Suomessa tai muissa maissa, Sinä, joka joka olet kanssakulkijani, ja ihmettelet Jumalan suuria tekoja, Jeesus siunatkoon päiväsi!  Kiitos Manuela, englanninkielisestä tekstistäsi, jolla minua siunaat ja kannustat! Herra siunatkoon Sinua, maatasi ja kansaasi! Herra siunatkoon meitä kaikkia, niissä oloissa, joissa elämme! Muistetaan, että Jumala vahvistaa meitä! Hänen voimastaan "vedet puhkeavat erämaahan ja autiomaahan purot!" Jeesus on meidän valkeutemme!

Tämän pyhäpäivän aihe on Jumala on rakkaus. Tämän päivän sanaksi valitsen Jaakko Haavion tekstin rukouskirjasta Taivaan avain. Jeesus, siunaa ja lohduta meitä kaikkia Sinun paluusi päivää odottavia!

"Erämaa ja hietikko iloitsee, aromaa riemuitsee ja kukoistaa kuin lilja. Se kauniisti kukoistaa ja  iloitsee ilolla ja riemulla. Vahvistakaa hervonneet kädet, voimistakaa horjuvat polvet. Sanokaa hätääntyneille sydämille: "Olkaa lujat, älkää peljätkö. Katso, teidän Jumalanne! Hän tulee ja pelastaa teidät." Silloin avautuvat sokeain silmät ja kuurojen korvat aukenevat. Silloin rampa hyppii niinkuin peura ja mykän kieli riemuun ratkeaa, sillä vedet puhkeavat erämaahan ja autiomaahan purot. Jes. 35.

Me odotamme, Herra Jeesus, sinun kirkkautesi ilmestymistä. Me rukoilemme niiden kaikkien puolesta, jotka vaikeissa olosuhteissa, ahdistettuina ja vainottuina tekevät sinun valtakuntasi työtä. Me rukoilemme niiden puolesta, jotka kaukana kotimaastaan , monien hankaluuksien saartamina ilmoittavat sinun ilosanomaasi pakanoille. Ole neuvottomien neuvoja, osaamattomien taito. Vie Pyhän Henkesi kautta rauhan viesti tuskaisiin sydämiin. Anna lähteittesi puhjeta ihmiselämän autiomaahan."

Kiitos, Ystäväni, että yhdyt tähän rukoukseen! Mennään seurakuntaan kohtaamaan Jeesus ehtoollisella! Sinua siunaten, tänä aamuna, 27.12.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: