perjantai 4. joulukuuta 2015

Jouluun valmistautumista.

Rakas Lähimmäiseni, meidän Vapahtajamme syntymäjuhla lähestyy. Kukin meistä etsii omalla tavallaan joulun rauhaa ja jouluiloa. Minä ehdotan että kutsu Jeesus jouluvieraaksi, jos et ole vielä löytänyt omaa tapaasi.
Muistan elävästi sen joulun, kun Jeesus oli ensimmäisen kerran minun jouluni Herra. Olin tutustunut Jeesukseen ja saanut syntini anteeksi. Sydämeeni tuli uusi olotila, rauha, lepo ja rakkaus katkeruuden sijaan. Jouluun valmistauduin parin ystävän kanssa tutkimalla adventinajan tekstejä ja menemällä joka adventti kirkkoon, kohtaamaan ehtoollisella oman Vapahtajani ja toivottamaan Hänet sydämeni jouluvieraaksi. Se joulu oli paras joulu! Se oli uutta, se oli ensirakkauden aikaa!

Tänäkin Jouluna Jeesus siunaa meidät armollan ja rakkaudellaan. Mennään Hänen armohoitoonsa ehtoollispöytään ja seurakuntayhteyteen, niin meillä on oikea joulu, Vapahtajamme syntymäjuhla!

"Juha Vähäsarja ottaa Psalmin 9: 11 tähän päivään: "Sinuun luottavat kaikki, jotka tuntevat sinut. Sinä, Herra et hylkää ketään, joka etsii sinulta apua."

Jumalaan luottavat kaikki, jotka ovat saaneet maistaa hänen mielenlaatuaan, rakkauttaan ja tapaansa toimia omiensa elämässä. Ne, jotka tuntevat Jumalan, tietävät, että hän ei tee mitään sellaista, jolla ei olisi jotain salattua tai näkyvää tarkoitusta.Jumala ei kiusaa ketään. Hän ei tee virheitä. Hän ei salli tapahtua mitään, mikä koituisi ihmiselle lopulliseksi tuhoksi.
Jumalan tuntevat kärsivät vain omasta epäuskostaan ja luottamuksen puutteestaan, eivät siitä, etteikö Jumala olisi kaiken luottamuksen arvoinen.
Yhtäkään ihmistä, joka etsii Jumalalta apua, ei hylätä, tai käännytetä pois. Jumala rakastaa jokaista meistä, siksi annamme asiamme nytkin turvakkisesti hänen käsiinsä ja odotamme hänen johdatustaan. Luotamme Herraan, sillä me tunnemme hänet! "

Tänä aamuna 4.12.2015, rakkaudella Mummi.

Ps. Liitän uhden uuden kuvan iloksesi!


Ei kommentteja: