sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Jeesuksessa olemme vapaita!

Rakas Lähimmäiseni, tänään on Suomen itsenäisyyspäivä. Saamme kiittää Jumalaa ja sotiemme sankareita itsenäisestä, vapaasta maastamme! Minäkin muistan ne suuret lentokoneet, jotka lensivät kotini yli hyvin matalalla Lievestuoreen tehdasta pommittamaan. Silloin pelotti ihan kauheasti! Tänäänkin lapset ja aikuiset pelkäävät . Toivotaan rauhaa kaikkialle maailmaan! Rukoillaan Jumalaa, että kansat tulisivat veljiksi keskenään. Jeesus, Rauhan Ruhtinas, Sinun nimessäsi me sitä rukoilemme.

Tämän päivän evankeliumiteksti on Joh. 8: 31-36: "Niille juutalaisille, jotka nyt uskoivat häneen, Jeesus sanoi: "Jos te pysytte uskollisina minun sanalleni, te olette todella opetuslapsiani. Te opitte tuntemaan totuuden ja totuus tekee teistä vapaita." He vastasivat hänelle: "Me olemme Abrahamin jälkeläisiä, emme me ole koskaan olleet kenenkään orjia. Kuinka voit sanoa, että meistä tulee vapaita? Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti, jokainen, joka tekee syntiä on synnin orja. Orja ei pysy talossa ikuisesti, mutta Poika pysyy. Jos Poika vapauttaa teidät, te olette todella vapaita."

Kiitos, Jeesus, rakkauden työstäsi, jonka teit Golgatan kummulla kaikkien maailman ihmisten tähden. Sinä sovitit meidän syntimme niin, että me voimme tulla Sinun kauttasi Pyhän Jumalan lapsiksi ja perillisiksi! Meillä on pääsy Jumalan valtakunnan kansalaisiksi jo täällä maan päällä eläessämme.
Sylilapsina Sinä Jeesus meidät haluat kasteessa Isään liittää, että me tiedämme, että Jumala rakastaa jokaista luotuaan. Kiitos, Jeesus, kasteen lahjasta ja ehtoollisen lahjasta, joka on meille valmiina jokaisena lepopäivinä seurakunnissamme! Ole ylistetty Jeesus Kristus, Isä Jumala ja Pyhä Henki! Sinussa, Jeesus, olemme todella vapaita suomalaisia!

Jeesus, ota syliisi kaikki maailman lapset! Aamen.

Tänä aamuna, 6.12.2015, rakkaudella Mummi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Parempi kun ei sotkettaisi Jumalaa ollenkaan ihmisten välisiin sotiin ja selkkauksiin.