torstai 24. joulukuuta 2015

Jeesus tuo rauhan!

 Rakas Lähimmäiseni, nyt aattoaamuna enkeli ilmoittaa meille ilosanoman: "Älkää peljätkö, sillä katso, minä ilmoitan teille suuren, joka on tuleva kaikille kansoille: Teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra, Daavidin kaupungissa. Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte lapsen kapaloituna ja seimessä makaamassa."

Paimenille enkeli ensin tämän ilmoitti. "Ja yhtäkkiä oli enkelin kanssa suuri joukko taivaallista sotaväkeä ja he ylistivät Jumalaa ja sanoivat: "Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto!"

Oman rauhansa Jeesus tahtoo antaa jokaiselle, joka häntä avuksi huutaa! Vain Jeesus voi sovittaa meidät Jumalamme ja Luojamme kanssa. Sitä varten Jumala lähetti oman Poikansa maailmaan. Jeesus tuo Jumalan valtakunnan lähelle. Hän pesee sydämemme vapaaksi synnistä maahan vuotaneella verellään ja Pyhä Jumala tulee oikeaksi Isäksemme ja meistä tulee Jumalan lapsia ja perillisiä.

Tänäkin jouluna Jeesus tulee ja tuo lahjan Jumalalta jokaiselle, joka sen haluaa vastaan ottaa. Rakas Lähimmäiseni, anna Jeesuksen sovittaa itsesi Jumalan kanssa, kehottaa ilolla neljäkymmentä vuotta sitten Jumalan lahjan avannut mummi. Kasteessani sen jo sain, mutta elin pimeydessä ja tietämättömyydessä. Jeesus tuokoon rauhan ja ilon Sinun jouluusi!

Tänä aamuna, 24.12.2015, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Pekka Niemi kirjoitti...

Siunattua ja rauhallista joulua.

mummi kirjoitti...

Samoin Sinulle Pekka ja kaikille lukijoilleni! Herra hoitakoon meitä koko ensi vuodenkin! Mummi