lauantai 15. elokuuta 2015

Jeesus elää kanssamme.

Rakas Lähimmäiseni,  oletko Sinä kirppiksen kävijä?  Reipas Katja Vuorenmaa on järjestänyt meille korkeamäkisille tilaisuuden piha-kirppis tapahtumaan huomenna sunnuntaina. Pääsemme eroon turhasta tavarasta. Mummikin kaivoi kaappejansa ja sai kokoon pöydällisen pois pantavaa. Myyntipöytä naapurin kanssa on osoitteessa Karhuntie 77. Jos kuljet ohi, niin tule mummia ja naapuria helssaamaan klo 12-16!

Kiitos Katja, kun järjestät Korkeamäelle yhteistä tekemistä! Minä olen kiertänyt Korkeamäkeä yhteisvastuukeräyksen kanssa. Tiedän, että täällä asuu vastuullista väkeä. Yhteisillä tempauksilla voidaan auttaa omaa asuinaluettamme kehittymään. On hyvä aloittaa uudistus kotiemme kaapeista!

Juha Vähäsarja puhuu tänään uskon tunnustamisesta. Uskomme kanssa me elämme jokaisen päivämme. Jeesus on kanssame ja siunaa jokaisen askeleemme. Jeesusta voimme pyytää siunaamaan myös yhteisen kirppis-tapahtumamme.

Matteus 10:32:  "Joka tunnustautuu minun omakseni ihmisten edessä, sen minäkin tunnustan omakseni Isän edessä taivaissa."

Jeesukseen tunnustautumisella on hintansa. Voit tunnustautua tietyn automerkin uskolliseksi ystäväksi tai tietyn jalkapalloseuran innokkaaksi kannattajaksi. Se ei loukkaa ketään ja asiasta voi jopa hiukan ylpeänä rehvastellakin. Mutta jos tunnustautuu Jeesukseen uskovaksi, syntyy syvä hiljaisuus. Olet  vähintäänkin outo tapaus, hiukan terapian tarpeessa. Samaan aikaan  kristittyjä hämmästelevä  sattaa kuitenkin lukea  innokkaasti horoskooppeja ja käydä ennustajalla raottamassa  tulevaisuuden verhoa.
Jeesukseen uskominen on yhä vieraampaa ja vieraampaa. Kuitenkin se, joka ei kiellä Jeesuksen nimeä, perii valtakunnan. Joka tunnustautuu Jeesuksen ristin häpeään, pääsee perille, eikä muuta tietä ole annettu."

Kiitos Jeesus, että meidät kaikki ristillä pelastit! Aamen.

Tänä aamuna, 15.8.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: