tiistai 4. elokuuta 2015

Rukoillaan maamme puolesta.

Rakas Lähimmäiseni, herään kello kaksi ja sydämestä nousee rukous rakkaan synnyinmaamme puolesta. Kuuntelin eilen illalla pääministeri Juha Sipilän haastattelua yhteiskuntasopimuksesta. Hän sanoi, että Suomen tilanne on huonompi kuin Kreikan. Rukoillaan rakkaat ystävät päättäjille halua ja kykyä  yhteistyöhön maamme pelastamiseksi. Jos työnantajat ja työntekijät eivät huomaa, että he aterioivat samassa pöydässä Suomen taivaan alla, ruoka loppuu! Jumalan Sana sanoo: "Jokainen valtakunta joka riitautuu itsensä kanssa joutuu autioksi, eikä mikään kaupunki tai talo, joka riitautuu itsensä kanssa, pysy pystyssä. Mk.3:24 ja Luuk.11:17.

Minulle avautui Sana: "Älkää juosko rahan perässä, vaan tyytykää siihen, mitä teillä on. Jumala on itse sanonut: - Minä en sinua jätä, en koskaan sinua hylkää. Hebr. 13:5.

Juha Vähäsarja opettaa: "Jumalaan luottaminen testataan elämän pienissä asioissa. Luotanko todella siihen, että Herra pitää minusta huolen? Luotanko siihen, että hänellä, jonka ovat hopeat ja kullat, on varattu myös minulle kaikki tarpeellinen tätä ja huomista päivää varten? Että hän ei koskaan jätä eikä koskaan hylkää?
Mieli tekisi koota varastoon ja varmistaa tulevaisuus. Siihen ei tosin oikein mikään tunnu riittävän. Aina tarvitaan enemmän, aina halutaan suurempaa. Ja sielu on rauhaton omaisuuden päällä istuessaankin.
Jumalan talouden neuvot näyttävät oudoilta. Riittää, kun on tälle päivälle. Huominen tuo mukanaan sen, mitä silloin tarvitaan. Älkää siis sitoko itseänne väärään mammonaan, alkää etsikö turvaa rahasta ja omaisuudesta. Etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja kaikki muukin tarpeellinen seuraa mukana: Jumalan huolenpito, tyytyväisyys ja elämän aito vapaus."

Rakas Jumala, kiitos, että Sinä voit auttaa päättäjämme yhteistyöhön tässä maallemme tärkeässä asiassa. Auta meitä kaikkia pois itsekkyydestä, ajattelemaan yhteistä parasta. Varjele maamme. Ota kansamme hyvään hoitoosi, Taivaallinen Isämme. Aamen.

Tänä aamuna, 4.8.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: