perjantai 21. elokuuta 2015

Tule Jeesus, ja auta!

Rakas Lähimmäiseni, ei tullut yhteiskuntasopimusta, mutta onneksi meillä on Jumalaa kunnioittava, uskova pääministeri! Kiitos, hyvä Jumala, että autat maamme hallitusta löytämään uudeet keinot maamme pelastamiseksi!

"Siunaa ja varjele meitä, Korkein, kädelläs. Kaitse ain kansamme teitä vyöttäen voimalla meitä heikkoja edessäs. Sulta on kaikki suuruus, henki sun hengestäs. Herramme kirkasta meille kasvos laupiaat, niin että armosi alla toivoa rohkaisemalla kukkivat roudan maat. Vaivoissa näytä meille kasvosi laupiaat. Tutkien sydämemme silmäs meihin luo. Ettemme harhaan kääntyis, ettei kansamme nääntyis, silmäsi meihin luo. Alati synnyinmaalle siipies suoja suo." Näin rukoili Uuno Kailas 1900-luvulla. Tänäänkin meillä on aihetta rukoilla tämän virren sanoilla. "Herramme kirkasta meille kasvos laupiaat!" Ota kansamme omaksesi! Valaise, Isä, sydämemme Jeesuksen armolla ja rakkaudella! Kiitos, hyvä Jumala!

Juha Vähäsarja puhuu tänään sopivasti parannuksenteon välttämättömyydestä: "Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: hänessä me elämme, liikumme ja olemme. Ovathan muutamat teidän runoilijannekin sanoneet: "Me olemme myös hänen sukuaan." Apt. 17:27-28.

"Paavali puhui Ateenan Areiopagin kukkulalla arvovaltaisten ihmisten edessä. Hänet oli erikseen kutsuttu kertomaan Jeesuksesta. Ateenalaisia kiinnosti kaikki uusi, ja he halusivat kuulla, mitä Paavalilla oli kerrottavanaan. Paavali viittasi ateenalaisten hyvin tuntemaan rumoilijaan Aratokseen ja hänen teokseensa "Fainomena". Siitä hän jatkoi parannuksenteon välttämättömyyteen, viimeiseen tuomioon ja Jeesuksen ylösnousemukseen. Jotkut kuulijoista tulivat uskoon.
Mitä Paavali ateenalaisille kertoi, koskee meitäkin. Jumalassa me elämme, liikumme ja olemme. Hän ei ole kaukana yhdestäkään meistä, ei edes niistä, jotka eivät usko.
Koska oikeudenmukainen tuomio on tulossa, on tehtävä parannus, muutettava mieli ja käännyttävä Jeesuksen puoleen. Hänen luokseen tulevaa ei käännytetä pois."

Tänä aamuna, 21.8.2015, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

orvokki kirjoitti...

Viisaita sanoja rakas mummi !
Rukoilemalla Jumalalta apua ja viisautta päättäjille Suomen kansa voi selvitä ahdingostaan.
Rukoillaan, että Suomen kansa kääntyisi Herramme puoleen japyytäisi apua.
Kirjoittamasi virsi on todella puhutteleva ja aina ajankohtainen rukous!
Kiitos, että jaksat kirjoittaa meille joka aamu tärkeää mietittävää.
Kiitos, että helle ei ole nujertant sinua.

mummi kirjoitti...

Rakas Orvokki, kiitos sanoistasi! Kylmät aamut ovat olleet pelastukseni. Aikaisin panen tuulettajan päälle. Huoneen nämpötila laskee 22. Sitten ikkuna kiinni, ettei helle tule sisälle. Ei öle helle huoneessani, vaan voin hengittää. Ulkona voi olla varjossa vähän aikaa, Kiitos Jumalalle! Jumalalta tulee voima jokaiseen päivään! Mummi