lauantai 8. elokuuta 2015

Jumalan lapsen tie on monen ahdingon tie.

Rakas Lähimmäiseni, Juha Vähäsarja muistuttaa, että uskovan tie on monen ahdingon tie. Se asia on hyvin minunkin tiedossani. Se alkoi heti, kun kerroin miehelleni, että olen tullut uskoon. Hän kielsi siitä mitään puhumasta tässä talossa. Jeesus eroitti meidät ajaksi. 21 vuotta rukoilin mieheni uskoontuloa ja yllättäin Jumala vastasi. 15 vuotta saimme vielä elää yhteisessä uskossa. Kiitos Jumalalle!

Eteeni avautuu teksti Apostolien teoista: "Paavali ja Barnabas... rohkaisivat opetuslapsia ja kehoittivat heitä pysymään uskossa. He sanoivat: Jumalan valtakuntaan meidän on mentävä monen ahdingon kautta." Apt. 14: 21-22.

Juha Vähäsarja opettaa: "On muotia kertoa, kuinka usko toi rikkautta, menestystä, rauhaa tai terveyttä. Kuinka oli vaikeaa, mutta uskoon tulon myötä vaikeuksista päästiin. Voi olla näinkin. Jumala kyllä auttaa ihmeellisesti ja suo jo tähän maalliseenkin elämäämme monenlaista hyvää. Mutta on syytä huomata, että Raamatun ihmisille usko toi mukanaan rauhan sijasta ahdistuksen, menestyksen sijasta ristin, suosion sijasta halveksunnan ja terveyden sijasta pahoinpitelyitä ja suorastaan hengen menettämisiä.
Tarvitsemme realistista optusta kristityn tiestä. Se on monen ahdingon tie. Ahdistuksen keskellä on kuitenkin Jeesus, joka ei jätä meitä vaikeuksiimme yksin."

Pakenin seurakuntaan. Siellä sain ystäviä. Sain rukoilla yhdessä heidän kanssaan ja tutkia Raamattua. Sain nähdä Jumalan hyvää johdatutusta ja sain kokea Jumalan hyvää hoitoa sairaassa elämässäni. Yllättäin Jumala paransi pahan astmani! Hetkessä olin täysin terve! Hengitin paremmin kuin koskaan. Mutta se tapahtui monien mielestä väärin. Nauroin niin, että Vaasan kirkko raikui ja olin "häpeäpaaluna" kirkon lattialla. Silloin monet uskonystävät hylkäsivät minut. Nauru ei kuulunut asiaan! Sain puhelinsoittoja ja kirjeitä, että olen saatanasta, kun olen nauranut. Kuitenkin mieheni tuli uskoon nähtyään muutoksen terveydentilassani. Siitä meillä alkoi uusi elämä. Jumala on ollut uskollinen. Hän on luvannut pitää minusta huolen kaikkina päivinäni.. Siihen vahvasti uskon ja ylistän Pyhää Kolmiyhteistä Jumalaa!

Tänä aamuna, 8.8.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: