keskiviikko 12. elokuuta 2015

Ystävyys on Jumalan lahja.

Rakas Lähimmäiseni, kiitetään tänään Jumalaa ystävistä! Kirjoitin runokirjaani Ryssykkäenkeli seuraavan ajtuksen vuosia sitten: "Ystävyys on lahja, jota ei lakkaa koskaan ihmettelemästä."

Eilen se oli totta kahdeksankymppisen mummin elämässäni. Vasta vauva-asteella orstava, alle puoli vuotias, ystävyys näytti suuruutensa, kun Leena uusi ystäväni, ystävänsä kanssa, tuli toiselta puolelta Suomea mummia katsomaan. Tänään toistan, että ystävyys on lahja, jota ei lakkaa koskaan ihmettelemästä!

Kesäpihassani, taivaallisen rauhan aukiolla, vierähti neljä tuntia hetkessä. Tuntui, kuin olisin aina nämä ystävät tuntenut. Jumala yhdisti meidät! Ja antoi suotuisan ilman ulkona olemiseen. Kiitos, Leena ja Maikku rakkaudestanne!

Ystävyys on sidottu Jumalan rakkauteen. Jeesus kertoo rakkaudestaan meihin. Kirjaan tämän päivän Sanaksi Jeesuksen sanoja, Joh. 15: 7-17:

"Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte ja te saatte sen. Siinä minun Isäni kirkastetaan, että te kannatte paljon hedelmää ja tulette minun opetuslapsikseni. Niin kuin Isä on minua rakastanut, niin minäkin olen rakastanut teitä; pysykää minun rakkaudessani. Jos te pidätte minun käskyni, niin te pysytte minun rakkaudessani, niinkuin minä olen pitänyt Isäni käskyt ja pysyn hänen rakkaudessaan.
Tämän minä olen teille puhunut, että minun iloni olisi teissä ja teidän ilonne tulisi täydelliseksi. Tämä on minun käskyni, että te rakastatte toisianne, niinkuin minä olen teitä rakastanut. Sen suurempaa rakkautta ei ole kenelläkään, kuin että hän antaa henkensä ystäväinsä edestä. Te olette minun ystäväni, jos teette mitä minä käsken teidän tehdä. En minä enää sano teitä palvelijoiksi, sillä palvelija ei tiedä, mitä hänen herransa tekee, vaan ystäviksi minä sanon teitä, sillä minä olen ilmoittanut teille kaikki, mitä minä olen kuullut Isältäni. Te ette valinneet minua, vaan minä valitsin teidät ja asetin teidät, että te menisitte ja kantaisitte hedelmää ja että teidän hedelmänne pysyisi, että mitä ikinä te anotte Isältä minun nimessäni, hän sen teille antaisi. Sen käskyn minä anna teille, että rakastatte toisianne."

Tänä aamuna, 12.8.2015, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Ystävät ovat tärkeitä.
Ihana päivä sinulla kun niin kaukaa ystävä tuli luoksesi.
Kiitos Taivaan Isälle kaikesta ystävyydestä.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, ystävien tulo oli tosi hieno yllätys! Kiitetään Isää ystävistä! Mummi