perjantai 28. elokuuta 2015

Jeesus tulee pian.

Rakas Lähimmäiseni, oletko ihmetellyt tuota kansojen vaellusta? Miksi ihmisten pitää lähteä pakolaisiksi? Miksi perheet ja lapset voivat huonosti? Miksi me kaikki pelkäämme, mihin tämä kaikki johtaa? Minäkin sorruin pelkäämään, kunnes tajusin, että tämä kaikki viittaa Jeesuksen paluuseen.

Jeesus tulee pian! Kohta uskoontultuani sain näyn, jolla Jumala avasi minulle Jeesuksen paluun turvallisuutta. Kerroin sen pienessä kirjasessa, jonka kirjoitin pojilleni ja kummilapsilleni 1986. Kerron sen tänään Sinullekin, Lähimmäiseni:

"Kerron Sinulle vielä näyn, jonka Jumala näytti minulle hereillä ollessani eräänä sunnuntaiaamuna. Rukoilin vuoteellani. Silmät olivat kiinni. Yhtäkkiä näkökenttääni ilmestyi ranta, jossa oli varoitustaulu. Tauluun oli hopealle hohtavin kirjaimin kirjoitettu: Ilm. 6:16. Säikähdin kovasti näkemääni. Vapisin pelosta. Aloin kysellä: "Miksi, Jumala, näytät minulle Ilmestyskirjaa? En ymmärrä sitä. Pelkään sitä". Silloin Jumala otti pelon pois. Tuli hetkessä hyvä olo. Olin kuin pumpulissa. Pyhä Henki hoiti minua. Itkin ilosta. Nousin katsomaan, mitä Ilm. 6:16 kertoo:
       " ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Längetkaa meidän päällemme
         ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella 
         istuu ja Karitsan vihalta."

Rakas poikani ja kummilapseni, sillä hetkellä tiesin, että Jeesus palaa maan päälle kirkkaidessaan, ja tiesin, että hänen edessään on jokaisen polven notkistuttava. Tiesin myös, että meillä ei ole mitään pelkäämistä, kun Jumala on kanssamme.
         "Jumala on meidän turvamme ja väkevyytemme, apumme                   hädässä aivan vahva. Sentähden emme pelkää, vaikka maa             järkkyisi ja vuoret meren pohjaan vajoaisivat, vaikka sen                 vedet pauhaisivat ja kuohuisivat ja vuoret vapisisivat                       sen raivosta." Psalmi 46: 2-4.

  Velvollisuuteni on kertoa Sinulle, että jokainen Raamatun sana on totta. Jeesuksen paluu ei ole maailmanlopulla peloittelua, vaan yhden Jumalan lupauksen täyttyminen. Sinulle ja minulle on annettu tämä yksi ainoa elämä sitä varten, että annamme sovittaa itsemme Jumalan kanssa. Jeesus on syntiemme sovitus. Raamattu kertoo kaiken Jeesuksesta."
           "Juhlan viimeisenä, suurena päivänä Jeesus seisoi js huusi ja sanoi:
           "Jos  joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon." Joh. 7:37."


Tänä aamuna, 28.8.2015, rakkaudella Mummi
6 kommenttia:

Valkoinen Puuhevonen kirjoitti...

Kiitos kun jaoit?
Herää ajatus, onko oikein silti suunnitella elämää, inhimillistä tulevaisuutta. Opiskella, rakentaa...??
Sydämellä kuitenkin ajatus, usko ja luottamus, että ne ovet mitä uskossa rukoiltu, ovat auenneet.
Ja uskossa ja rukoillen pyydetty, anottu, sydämessä se pohjimmainen ajatus, tapahtukoon Herra sinun tahtosi. Tee sinä mikä paras on.
Vahvistajoon, lujittakoon Jeesus uskoani ja ohjatkoon oikealle tielle nimrnsä tähden, jos tieni on vaivaan vievä.

mummi kirjoitti...

Rakas Tanja, Päivää ja hetkeä, milloin Jeesus palaa, kukaan ei tiedä. Luther sanoi, että jos hän tietäisi Jeesuksen tulemuksen,hän istuttaisi vielä edellispäivänä omenapuun. Me elämme kaikki päivämme rauhassa Jumalan lapsina tietäen, että vapauuksemme päivä on lähellä. Rukoillaan, että ihmiset ymmärtäisivät etsiä Jeesusta niin kauan kuin Hänet löytää voidaan, ettei tarvitse pelätä Keritsan vihaa. Jeesus haluaa pelastaa jokaisen ihmisen ja haluaa meidän elävän jo täällä Jumalan yhteydessä. Kiitetään Jeesusta hänen ristintyöstään ja iankaikkisesta elämästä Jumalan luona! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Tanja, meille on annettu tämä elämä lahjana Jumalalta. Meidät on otettu jo lapsena kasteessa Jumalan perheväkeen. Jeesuksen pelastustyö koskee meitä kaikkia. Jumala kutsuu meitä yhteyteensä, jos etäännymme hänestä. Minäkin kuulin Jeesuksen kutsun vasta nelikymppisenä. Jumala johdatti selvästi elämääni. Sain hyvän työpaikan, hyvän miehen ja rakkaat pojat. Mutta vasta Jeesus, muutti katseen ja ajatuksen suunnan kohti Jumalaa! On totta, että meidän sielumme on levoton, kunnes löytää levon Jumalassa. Elämä Jumalan yhteydessä on todellista elämää. Jeesus antaa tulevaisuuden ja toivon! Mummi

Valkoinen Puuhevonen kirjoitti...

Kiitos Mummi! Siihen turvaan ja luotan.
Hän on pelastaja, auttaja, hädässä aivan vahva.
Ja kiitos Lutherin ajatuksesta. Kiittäen ja aina Jeesukseen katsoen suunnitelmia tehden ja pyytäen hänen viisauttaan.

Kirsti kirjoitti...

Kiitos tästä kirjoituksesta!
Minulla on aika huomattava pelko lopun ajan tapahtumia kohtaan ja se herää heti niistä puhuttaessa.
Uskon, että minultakin se pelko voi poistua. Kaikki turvani on Jeesuksessa Kristuksessa.

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti, Sana rohkeisee meitä: "Kun nämä alkavat tapahtua, niin nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne aika on lähellä" Kun Jeesus tulee, Hän hakee omansa Jumalan luokse.Jeesuksessa meillä on turva täällä ja tuomiopäivänä! Mummi