lauantai 1. elokuuta 2015

Sanan lupaukset toteutuvat.

 
Rakas Lähimmäiseni, tyyni, pilvinen aamu on edessäni ulko-ovella, kun herään kello kuusi. Jumalan läsnäolo tuo ilon. Poisnukkuneet rakkaat ovat mielessä. Jumalalla on täydellinen suunnitelma meidän kaikkien elämästä. On mielenkiintoista nähdä, mitä Hän vielä antaa minulle näinä viimeisinä päivinäni, ja Sinulle, Lähimmäiseni, joka elät omaa elämääsi. On turvallista tietää. että Jumala rakastaa kaikkia omiaan iankaikkisella rakkaudella. Hänellä on meitä kohtaan hyvä tahto.

Juha Vähäsarja tuo meille Joosuan kirjasta, luvun 21, jakeen 45: "Niistä lupauksista, jotka Herra on Israelille antanut, ei yksikään jäänyt täyttymättä. Kaikki lupaukset kävivät toteen."

Jumalan sananluotettavuus on tämä: niistä lupauksista, jotka Jumala on antanut, ei yksikään jäänyt toteutumatta. Kaikki lupaukset kävivät toteen. Jokainen Jumalan sanan lupaus on totta. Jokainen toteutuu ajallaan. Jokaianen on päätetty Jumalan sydämessä. eikä mikään mahti maailmassa voi niitä muuttaa. Aina on niitä, jotka yrittävät riisua Jumalan ja Raamatun erilleen toisistaan. He luulevat tietävänsä, mikä sanasta on totta, mikä tarua. Kaikkivaltias nauraa sellaisille pienille, viisaille sanan mestaroijille! Kerran heistä jokainen seisoo tekemässä tiliä sanoistaan ja opetuksistaan, eikä se päivä tule olemaan erityisen helppo.
On parempi painaa päänsä sanan edessä ja taipua sen alle. Vain siitä voi syntyä hedelmänä oikea jumalallinen viisaus."

Rakas Jumala, Kiitos Siitä, että Sinä tiedät kaikki askeleemme. Sinä tiedät meidän voimamme, näet heikentyvän muistimme. Mutta Sinun Pyhä Henkesi vahvistaa meille tiedon Sanan lupauksista, jotka pitävät. Kiitos, että Sinä lupaat pitää meistä huolen; Jeesus Kristus armahtaa, Pyhä Henki johdattaa ja kaikki suojelusenkelisi varjelevat meitä kaikilla teillämme. Ole ylistetty kaikkivaltias Jumala! Aamen.

Tänä aamuna, 1.8.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: