perjantai 14. elokuuta 2015

Me olemme Jumalan lapsia.

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla Marko Hautala puhui parannuksen tekemisestä ja Pyhästä Hengestä. Pyhä Henki vie meitä mielen muutokseen, kun olemme etääntyneet Jumalasta. Me muutumme mielemme uudistuksen kautta Jeesuksen näköisiksi, kun menemme Jeesuksen eteen synteinemme. Jeesus pesee sydämen puhtaaksi synneistä ja antaa sydämeen Jumalan lapsen rauhan. Jaakko Haavio puhuu tänään meistä, Jumalan lapsista:

"Katsokaa, minkäkaltaisen rakkauden Isä on meille antanut, että meitä kutsutaan Jumalan lapsiksi, joita me olemmekin. Rakkaani, nyt me olemme Jumalan lapsia, eikä ole vielä käynyt ilmi mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme hänen kaltaisikseen, kun hän ilmestyy, sillä me saamme nähdä hanet sellaisena kuin hän on. Ja jokainen,joka panee häneen tämän toivon, puhdistaa itsensä, niin kuin hän on puhdas. 1 Joh.3.

Herra Jumala, rakas taivaan Isä. Me iloitsemme siitä, että sinulla on monta lasta ja että me saamme kuulua niiden joukkoon, jotka puhuttelevat sinua Isäkseen. Siunaa meitä hyvällä sanalla. Anna meidän iloita ja riemuita sinun kasvojesi edessä vapautuneina kaikesta, mikä meitä painaa, myös arvottomuutemme ja yksinäisyytemme ahdistuksesta. Me kiitämme sinua kalleimmasta aarteestamme, ristin evankeliumista, jonka olet meille saarnauttanut. Suo meidän saada toisiltamme rohkaisua ja lohdutusta."

Rakas Jumala, kiitos, että Sinä rakastat meitä kaikenikäisiä ja kaikkenvärisiä lapsiasi yhtä pajon Jeesuksen ristintyön tähden. Anna meille kaikille viisautta kunnioittaa ja rakastaa toisiamme Sinun rakkaudellasi, että maailma uskoisi, että Sinä olet lähettänyt Poikasi maailmaan pelastamaan kaikki ihmiset Sinun lapsiksesi. Aamen.

Tänä aamuna, 14.8.2015, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: