tiistai 11. elokuuta 2015

Toivo rohkeasti, vaikka toivoa ei olisi.
Rakas Lähimmäiseni, Jumala herätti minut kirjoittamaan ystävälle, joka elää erämaataivalta, kun olin nukkunut kolme tuntia. Nyt olen niin valpas, että kirjoita Sinullekin, Lähimmäiseni, toivosta, joka on Juha Vähäsarjan aihe tänä aamuna. Muistetaan, että meidänkin toivomme on Jumalassa!

"Abraham toivoi, vaikka toivoa ei ollut, ja niin hän uskoi tulevansa monien kansojen kantaisäksi näiden sanojen mukaisesti: "Näin suuri on oleva sinun jälkeläistesi luku." Room.4:18.

Uskaltaisitko toivoa, vaikka toivoa ei olisi? Jaksaisitko katsoa yli vaikeuksien Jumalan suuriin lupauksiin? Luottaisitko sittenkin Jumalaan, vaikka et olisi pitkään aikaan uskaltanut luottaa kehenkään?
Abraham uskalsi, vaikka hänelle luvattu asia oli aivan mahdoton. Hänestä tulisi suuren kansan kantaisä Satavuotiaasta miehestä, jonka vaimon kohtu oli jo "kuihtunut". Sittenkin Abraham toivoi, vaikka toivoa ei inhimillisesti katsoen todellakaan ollut.
Meillä on Jumala, joka pitää mitä lupaa, vaikka se olisi mielestämme täysin mahdotonta. Toivo rohkeasti, vaikka toivoa ei olisi."

Rakas Jumala, kiitos Sinulle siitä, että Sinä kuljetat meitä Sinun tahtosi teitä. Sinä voit parantaa sairaan. Sinä voit korjata avio-ongelmat, kun tahtoasi kyselemme. Sinä nostat nääntyneen, ja otat hänet omaksi lapseksesi mahdottomuuksien yöstä. Sinä annat iankaikkisen elämän, sille, joka uskoo Jeesukseen Kristukseen. Meillä on toivo Sinussa, Kolmiyhteinen Jumala. Ole kiitetty ja ylistetty! Aamen.

Tänä aamuna, 11.8.2015, rakkaudella Mummi.

PS. Kuva: Erik Lehtinen

3 kommenttia:

Valkoinen Puuhevonen kirjoitti...

Kiitos tästä toivon sanasta!
Tahdon uskoa vaikka en ymmärrä enkä näe, Jumalalla on kaikella tarkoituksensa.

Kirsti kirjoitti...

Kiitos näistä sanoistasi! Kultaa kalliimmat!

mummi kirjoitti...

RAKKAAT, TANJA JA KIRSTI, USKOTAAN, ETTÄ JUMALA TEKEE SEN MINKÄ HÄN LUPAA. ALETAAN JO KIITTÄÄ SIITÄ, ETTÄ SE ON MEILLE TULEVA, JOTA TOIVOMME. JUMALA ANTAA AJALLAAN. jAKSETAAN ODOTTAA! HERRA ON USKOLLINEN. MUMMI.