torstai 6. elokuuta 2015

Tulkaa veden ääreen!

Rakas Lähimmäiseni, herään kello neljä. "Ilolta voinut en muuta", kuin heti kertoa Sinulle, että Herra on pitänyt silmistäni huolen! Viisi vuotta vanhat lasini toimivat hyvin. Muutoksia ei ole tapahtunut. Kiitos Jumalalle!

Sinulle, Lähimmäiseni, kerron, että mustikat ovat varmasti myös auttaneet ja Blue Berry Omega 3: Esitteessä lukee: "silmät, sydän ja aivot". Nyt on paljon mustikoita, hankitaan tätä luonnon eliksiiriä pakastimet täyteen. Isälle kiitos luonnon antimista, jotka ovat terveydelle tarpeellisia ilmaisia ravinnonlisiä.

Juha Vähäsarja löytää luonnon aarteet Raamatusta. Isä itse kutsuu veden äärelle, tarkoittaen
elävää vettä, jonka Jeesus antaa: "Tulkaa kaikki janoiset! Tulkaa veden ääreen! Te, joilla ei ole rahaa, tulkaa, ostakaa viljaa ilmaiseksi, syökää,ottakaa maksutta viiniä ja maitoa! Jesaja.55:1.

"Nääntyvälle lupaus ilmaisesta,virvoittavasta vedestä saattaa tuntua käskyltä, jota ei jaksa, eikä osaa otaa vastaan. Nääntyneenä pitäissi vielä raahautua jonnekin vesien äärelle muuttuakseen vireäksi ja voimakkaaksi. Onnekesi Jumalan lupaus ei ole käsky, jota pitäisi alkaa suorittaa. Päinvastoin, kun me jättäydymme Jeesuksen käsiin väsyneinä, murtuneina ja elämän lyöminä, meitä ei heitetä pois. Siinä saa olla niin väsyneenä kuin on ja antaa Jeesuksen ruokkia ja juottaa, hoitaa ja siunata. Herran läsnäolossa saa elämä jälleen uuden virvoituksen. Ja me tulemme kylläisiksi - parannumme tai emme. Jeesuksen omina meiltä ei puutu mitään."

Rakas Jumala Sinä hoidat kokonaisvaltaisesti. Elävä vesi, jonka Jeesus antaa, ravitsee sielumme, sydämemme ja koko ruumiimme. Se on tärkeä perusravinto, jota ilman me näännymme. Niinkuin Jumala huolehtii metsän eläimistä, niin Hän pitää meistäkin huolen kun rukoillen kuljemme. Luotetaan ja kiitetään!

Tänä aamuna, 6.8.2015, rakkaudella Mummi.




3 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Ihanaa kuulla että näkö ei ole huonontunut. Uskon, että mustikoilla on merkitystä. Ja nyt mustikka-aikaa kannattaa hyödyntää, metsissä on todella paljon mustikkaa.

mummi kirjoitti...

Rakas Anneli A, Kaikille ystävillemme sanomme yhdessä, että luonto jakaa nyt lahjojaan. Mustikat ovat luonnonlääke, joka maistuu ja virkistää! Vanha kansa sanoi ennen: "Jonka jalka kapsaa, sen suu napsaa." Nykyisin nopsajalkaiset myyvät meille hitaille mustikoita. Kiitos teille, me nautitaan! Mummi

Valkoinen Puuhevonen kirjoitti...

Hei!
Tänne löysin, sattumaako, en tiedä!
Hakuun laitoin sananpaikan nettiin jonka sain joskus yöllä.
Usko on luja luottamus siihen mitä toivotaan ja ojentautumista siihen mikä ei näy.
Etämaassa janottaa, hiekkakin peittää niin ettei oikein tiedä minne astuisi. Mielessä myrskyää, ei kuule eikä näe.
Odotan Herraa...
Että Hän kädestä pitäen ohjaisi tiellä uuteen työhön jne...
Kasvamista luottamuksen koulussa?!
Silti rukoilen, että Herra avaisi näkymän eteenpäin, antaisi viisautta!

Kiitos vielä!