torstai 20. elokuuta 2015

"Rauhan ja rakkauden poluille!"

Rakas Lähimmäiseni, helle ei ole ainakaan vielä tullut kotiini, kiitos Jumalalle! Tänään aamulämpö on lisääntynyt neljällä viidellä asteella. Tuleeko tästä päivästä kesän kuumin päivä. Isä, ole kanssamme ja hoida kaikkia heikkoja lapsiasi!

Sopua ja yhteistyötä me rukoilemme Suomen päättäjille. Auta, Herra heidät näkemään kansamme yhteinen paras! Päästä heidät itsekkyydestä ja oman edun tavoittelusta. Sinä, rakas Jumala, voit kahdessa päivässä antaa heille täyden ymmärryksen!

Rauhasta ja rakkaudesta puhuu tänään Jaakko Haavio: "Olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes sai syksyisen sateen ja keväisen. Olkaa tekin kärsivällisiä ja vahvistakaa sydämenne, sillä Herran tulemus on lähellä. Älkää huokailko, veljet, toisianne vastaan, ettei teitä tuomittaisi; katso tuomari seisoo ovella. Ottakaa, veljet, vaivan kestämisen ja kärsivällisyyden esikuvaksi profeetat, jotka ovat puhuneet Herran nimessä. Katso, me ylistämme autuaiksi niitä, jotka ovat kestäneet: Jobin kärsivällisyyden te olette kuulleet, ja lopun, jonka Jumala antaa, te olette nähneet. Sillä Herra on laupias ja armahtavainen." Jaak. 5.

"Laupias Herra Jumala. Ota meidät huomaasi ja aseta meidät elämään uutta elämää sinun yhteydessäsi. Anna siunauksesi meille voidaksemme tehdä salaista palvelustyötä sinun valtakunnassasi rukoilemalla lähimmäistemme puolesta ja ajattelemalla heistä hyvää. Ohjaa meitä myös rakentavaan yhteistyöhön toistemme kanssa, niin, että me pystymme myönteisesti heihin suhtautumaan ja ottamaan arvostaen huomioon sellaisetkin mielipiteet, jotka ovat meille outoja ja omille ajatuksillemme vastakkaisia. Vapauta meidät kieltojen ja käskyjen puristuksesta. Johdata askelemme rauhan ja rakkauden poluille."

Yhdytään tähän Jaakko Haavion rukoukseen. Herra johdattakoon yhteiskuntasopimuksen neuvottelijat rauhan ja rakkauden poluille! Aamen.

Tänä aamuna, 20.8.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: