keskiviikko 5. elokuuta 2015

Jumalan parantava voima.


Rakas Lähimmäiseni, tänään saamme nauttia auringosta. Kirkkaana se nouseekin ja on värittänyt kaikki aamun pilvet vaaleanpunaisiksi. Sinulle toivotan Herran siunaamaa päivää! Rukousystävä lähetti kuvan kesäretkeltään, liitän sen iloksemme tänään. Kiitos, Erik!

Olen lukenut Psalmeja tänä aamuna. Eteeni tulee Psalmi 103, joka kertoo meillekin hidaspuheisille, kuinka Herra on hyvä:

"Kiitä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on hänen Pyhää nimeänsä. Kiitä Herraa minun sieluni, äläkä unhota, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt, hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi, joka lunastaa sinun henkesi tuonelasta ja kruunaa sinut armolla ja laupeudella, joka sinun halajamisesi tyydyttää hyvyydellään, niin että sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan. Herra tekee vanhurskauden ja hankkii oikeuden kaikille sorretuille. Hän on tehnyt Moosekselle tunnetuksi tiensä, ja Israelin lapsille suuret tekonsa. Laupias ja armahtavainen on Herra, pitkämielinen ja suuri armossa."

Jumalan mies, Daavid, sai sanat tähän Jumalan ylistykseen, joka meidän kaikkien pitäisi lukea usein mielen virkistämiseksi kokonaan. Psalmissa on 22 jaetta. Sinulle, joka et vielä tunne Jumalaa etkä Hänen parantavaa voimaansa, minä, mummi, sanon, että Jeesus vie sinut Jumalan syliin lepäämään. Voit rukoilla: "Jeesus tule sydämeeni" Jeesus tulee Pyhän Hengen kanssa ja alkaa uudistustyönsä sydämessäsi. Syntien pois peseminen on ensimmäinen ja tärkein työ. Vapaus, rauha ja ilo Jeesuksessa luo uutta sinussa. Olet Jumalan hyvässä huolenpidossa. Olet uudestisyntynyt Jumalan lapsi.

Raamattu lupaa, että etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan, niin kaikki muukin teille annetaan. Suosittelen lämpimästi! Kutsu Jeesus sydämeesi!

Tänä aamuna, 5.8.2015, rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: